top of page

Tue, 21 May

|

Provincia di Pisa

Strikketur til Toscana med strikkedesigner Kari Hestnes 21. mai

Har du en kjærlighet for pinner, farger og design? Ønsker du påfyll av kunnskap og inspirasjon, og det i vakre omgivelser i Italia? Dette er reisen for deg! Nå kan du bli med på en fargerik inspirasjonsreise til Toscana sammen med strikkedesigner Kari Hestnes og andre strikkeentusiaster!

Strikketur til Toscana med strikkedesigner Kari Hestnes 21. mai
Strikketur til Toscana med strikkedesigner Kari Hestnes 21. mai

Time & Location

21 May 2024, 18:00 – 26 May 2024, 18:00

Provincia di Pisa, Via Crinale, 25, 56020 Santa Maria a Monte PI, Italia

About the event

Sammen med strikkedesigneren Kari Hestnes inviterer vi til strikketur, hvor du blant annet vil lære deg å lage ditt helt eget strikkedesign!

La deg inspirere av strikkedesigner Kari som inviterer til en helt unik strikketur. Kari har over 40 års erfaring som designer, forfatter og kunstner. Hun deler raust av sin kunnskap og erfaring innen design, fargelære, mindfullness og strikking. Underveis hentes det inspirasjon fra den vakre naturen i Toscana og på Villa Rosita hvor Kari bor sammen med sin kreative mann Per.

Du vil også få med deg mange tips og råd slik at du kan fortsette reisen når du kommer hjem!

Reisen blir en skattejakt etter inspirasjon, og vi besøker den sjarmerende byen Prato, der vi setter av god tid til et besøk hos garnfabrikken Effe Elle hvor du får kjøpt all verdens garn til meget gode priser.

Vi bor på Grand Hotel Tamerici & Principe i Montecatini, og herfra er det ikke så langt til Villa Rosita, hvor Kari og Per lever drømmen. Her vil Kari holde lærerike foredrag og spennende workshops, og du vil blant annet lære hvordan fargene påvirker deg både i den indre og ytre verden.

Under disse dagene i Toscana garanterer vi mye latter og livsglede i selskap med andre strikkeentusiaster, fantastisk natur og omgivelser, samt et lærerikt og inspirerende kursinnhold.

Turen arrangeres i samarbeide med Story Travel med norsk reiseleder. Bestill tur her: Story Travel

Share this event

bottom of page